Prev-Am

Actiune immediate produs cu actiune bioinsecticida-biofungicida

Controlează eficient trips, muștele albe, acarieni, purici, ploșnițe și mucegaiuri.
Acțiune rapidă: rezultat imediat
Efect încrucișat: controlează și dăunătorii secundari atunci când este aplicat împotriva unui dăunător primar.
Ușor de utilizat: în orice moment și in combinație cu orice produs de protecția plantelor.
Optimizează stropirea, pentru realizarea unei distribuții uniforme și maximizarea contactului pe suprafața plantei

Biopesticid de contact care conține ulei de portocale presat la rece și agenți surfactanți, într-o soluție biodegradabilă

Prev-am este ideal pentru IPM și practicile agricole durabile. Are un impact scăzut asupra mediului, oferind o eliminare rapidă a dăunătorilor, fără reziduuri chimice. Poate fi integrat cu utilizarea insectelor benefice. Produsul nu are timp de pauză înainte de recoltare pentru nicio cultură.

CULTURĂ
DOZA l/ha
(CONCENTRAŢIA)
NUMĂR DE TRATAMENTE
(INTERVAL ÎNTRE ACESTEA)
VIȚĂ-DE-VIE
1,6 l/ha (0,8% cu
volum maxim 200 l/ha)
6 (8 – 10 zile)
CULTURI LEGUMICOLE 2-6 l/ha (0,4 – 0,8%) 6 (7 – 10 zile)
TUTUN 2-3 l/ha (0,4 – 0,6%) 6 (7 – 10 zile)
POMII ŞI ARBUŞTII FRUCTIFERI 2-6 l/ha (0,4 – 0,8%) 6 (7 – 10 zile)

Produs adecvat pentru Agricultura Ecologică în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 2018/848 si 2021/1165

Hai să creștem împreună!

Oferim cunoștințe locale vaste și asistență. Oferim cunoștințe locale vaste și asistență tehnică globală.

"*" indicates required fields

Numele:*
Hidden

Cum te putem ajuta:

Prin intermediul biosoluțiilor dezvoltate pentru a satisface nevoile culturilor, de la sămânță până la raft.

Catgorii de produse

Agricultural Bionutriție

Agricultural Biocontrol

Agricultural Adjuvanți și corectori

În funcție de nevoile cultivatorilor

Îmbunătățirea utilizării solului, apei și produselor

Calitatea îmbunătățită a culturilor

Combaterea integrată a bolilor

Combaterea integrată a dăunătorilor

Reducerea la minim a stresului abiotic

Stimularea ciclului natural al plantei

Nutriția durabilă a culturilor